Tuincentrum Michaux: alles voor uw tuin en méér

 

Ervaren familiebedrijf
Tuincentrum Michaux is een familiebedrijf: al dertig jaar vindt u er alle tuinbenodigdheden. Groene vingers? Ze zitten in de genen van zaakvoerders Johan en Alex Michaux. Want hun vakkennis is met de paplepel ingegoten – van vader op zoon. De grootvader bracht zaden en plantaardappelen aan de man. Hun ouders runden een bloemenwinkel. En Johan en Alex? Zij toverden het bedrijf om tot een bloeiend tuincentrum.

Een schat aan planten

Tuincentrum Michaux heeft altijd de geknipte plant voor u. Breng een stukje natuur in huis of verfraai uw tuin met prachtige buitenplanten. Van cactussen tot hangplanten. Van klein tot groot. Van eenvoudig tot weelderig. U zegt het maar. Heel gegeerd zijn ook de groenteplanten in de zomer: klanten doen hiervoor talloze kilometers.

 

Bloemenweelde

Zoekt u bloemen? Zoals rozen, sierheesters of azalea’s? Kom meteen langs en pluk er de mooiste uit. Een gewaagd boeket of een klassiek bloemstuk? Voor ieder wat wils.

 

Alles onder één dak
Naast bloemen en planten heeft Tuincentrum Michaux op zijn zachtst gezegd een omvangrijk assortiment. Haal er onder meer uw:

  • kruiden en zaden
  • tuingereedschap
  • dierenvoeding
  • bestrijdingsmiddelen en meststoffen
  • vazen, bloempotten en kaarsen

 

Een tuincentrum met kennis van zaken? Dát is Michaux. Spring gerust binnen.

Maandag Gesloten
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review